Konsert.!

Ja, igår vart det konsert i folketshus. Tack alla som kom.!
Som vanligt hur kul som helst, och min pojke var ju där, och Vanna och Jontti och Jasse.! Så jag hade hur kul och hur mysigt som helst.!
Alla var jätteduktiga, som vanligt. Men speciellt utmärkande var den sista rödluvan och vargen. Den var hur kul som helst.! Och Sara och Evelinas Time to say goodbye, Niclas och Jasses House of Sleep och Jonttis Over the hills.! Helt sjukt duktiga.!

Vårfest.!

Jahapp. Vårfesten. Mitt livs nervösaste spelning.! Niclas föräldrar och syskon var där, så jag ville leverera det bästa. Det gick väl bra, hans pappa kom efteråt och sa att det var jättefint, så jag antar att det var fint. Så nu är jag typ gladast på jorden och imorgon skulle programmet från ikväll köras igen för elever och lärare.
  Direkt efter skolan så bär det av för soundcheck på Folketshus och klockan sex är det konsert. Och då ska Jontti, Jasse och Niclas spela gitarr så då får jag lyssna på great music också.!

Godnatt alla.!

Nyligt

Jag har inte uppdaterat här på länge så nu ska du få lite information om den gångna tiden.

En av de finaste människorna i mitt liv gick bort i april. Vi hade inte synts eller hörts på länge men han kommer förevigt finnas i mitt hjärta.

Jag har körat och haft en konsert och jag har två till konserter i veckan. En med min skola där vi i våran grupp (En tjej från sjuan, min pojkvän, min bästa kompis och tre andra grabbar som hänger med oss) ska köra två låtar, Night of Passion och Solen i ögonen. Sen ska jag köra en sololåt också, till minne av Min kompis, Slipped away av Avril Lavinge. Det ska bli kul.!

RSS 2.0