Fredag - 26 mars

Jaha... Jag är fortfarande sjuk, äckelhostan vill inte fara sin kos. Var iaf på sjukan idag och kollade, det var inte så jättefarligt, det var ett virus lite värre än förkylning... Men inget farligt... Det farligaste som hände var väl blodprovet. Jag gillar inte det, för ingen hittar mina blodådror så de får sticka flera gånger och gräva runt i armen. Det hjälpte inte så jag fick fara iväg till storlabbet och där tog dom i handryggen, det var inte mysigt.! Nu ser jag ut som en annan knarkare på armen och min hand gör ont... Men jag har fått medicin och hoppas att det blir bättre snart.! Febern har ju gått ner, så det blir bättre och bättre ^^

Hade <3

Måndag - 22 mars

Pride and Prejudice

Eftersom att jag inte har återhämtat mig från helgens hemska förkylning sitter jag nu hemma istället för på skolan. Jag åkte hem efter idrotten, som underligt nog gjorde mig sämre ^^. Jag har då spenderat de senaste timmarna till att dricka te och hosta... Och sett på film.! Jag har sett Stolthet och fördom, den versionen med Kiera Knightly som Miss Elizabeth Bennet.

När Mr. Bennet sitter och gråter av lycka och säger att om det kommer några unga män och anhåller om Mary eller Kate's hand, så skicka in dom för alldel, då gråter jag som ett litet barn. I ärlighetens namn så började jag gråta redan när Lizzie gick ut över den dimmiga ängen och såg Mr.Darcy.

 

Jag tänkte väldigt mycket på en kvinna som inte har träffat en man för hon har alltid drömt om en sån som Mr.Darcy. Hon ansåg att han var perfekt och underbar. Jag måste säga att jag inte alls får det intrycket av filmen, visst, han är jättehärlig och så, men han är inte perfekt, han gör också misstag, som vilken annan människa som helst. Nu kanske inte jag kan komma med så mycket eftersom att jag aldrig har läst boken, men filmen har jag sett så många gånger att jag har tappat räkningen.
Jag blir så lycklig av den filmen, allt blir så bra, allt är så bra. Lite ångest, men det löser sig. Och Mr.Bennet är helt underbar.! Jag skulle vilja ha honom som en extrapappa.!

Slutligen vill jag bara tillägga att Mr.Collins är helt hilarious.!

Hade.! <3


RSS 2.0