Smarta hårdrockare..!

Jag sitter och slöläser på Aftonbladet.se när rubriken Headbangers är Smartast fångar mitt öga. Sammanfattat står det typ att Storbrittaniens smartaste ungdomar lyssnar på hårdrock. Är inte det underbart.?! Nu får alla som blivit kallde emo och de killar som blivit retade för sitt långa hårdrockshår äntligen lite upprättelse.! Den här nyheten är verkligen en mysnyhet som jag glädjs åt, VÄLDIGT mycket.! :D

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5327373.ab

Changes

Nytt hår.!
Tisdag...

Idag...myste jag MYCKET med min pojke...

Och sen efter alla hade dragit hem förutom jag, Jontti och Elias så drog vi till parken och där fick Elias världens ryck och for omkring som en gruka. Det var jättekul och nu är han invigd som en av mina knaspolers... XD En efterlängtad plats^^

Sommar...eller?

Igår var det soligt och lite lätt blåst, och jag och några kompisar bestämde oss för att cykla till Moån och hälsa på våra andra hurtiga kompisar som hade paddlat dit från Korpikå. Det var en liten lätt tur på 3,5-4 mil, men det var lugnt värt det, jag fick träffa min pojkvän och alla kompisar och skryta för idrottslärarna.
 Imorse när jag vaknade höll jag på att frysa tårna av mig, ty mina katter hade omtänksamt nog öppnat fönstret och det var väldigt kallt ute. Och hela dan har det varit vårvinter, det har snöat (!) i Kiruna, och det har blåst väldigt kallt. Kallt, kallt.

Men min kära mormor, som vet att nu är det sommar, passade på att köpa jordgubbar och grädde, hur gött som helst.! Tack mormor, även för det fina linnet.!

RSS 2.0