Boxning...

Jag fick som sagt boxningsgrejjor, så nu vill jag bara boxas tjugofyrasju.

Det är kul.! :D

Jul, jul, strålande jul

Julafton kom och gick, det var väldigt trevligt. Såklart så träffade min syster helt rätt fast jag inte själv visste att jag ville ha den (filmatiseringen av C.S Lewis Häxan och lejonet), och min far och mina småbröder uppfyllde min och mors önskan om boxningssaker. Jag fick överhuvudtaget väldigt fina saker (tex väldigt söta tomtar av mina kusiner). Tack alla.!!! God Jul.!!!

Skitdag...igen, fast värre...

Så, jag är typ psysiskt instabil, eller bara extremt trött av förkylningen.

Klockan ringer, sex på morgonen, som den brukar, jag slår upp ögonen och tänker. Vilken fin dag.! Jag kliver upp och går till köket, medans jag konstaterar att min hals inte gör ont nåmer, och att jag kan andas normalt, Vad underbart, tänker jag, nu kommer jag kunna sjunga idag.!
  När jag då kommer till skolan träffar jag min mentor som frågar vad jag har varit och börjar sura på mig, då börjar jag nästan gråta, första gången.

Och när jag provsjunger med Lea på skolan låter det hur som helst. Efter det går jag till Vanna och börjar gråta (dels för att jag inte klarar att sjunga och dels för att Busselulle var där). Jag är så töntig så jag grät lite över det också.
  Efter lucian höll jag på att gråta igen, bara för att det var så jobbigt att sjunga och jag trodde att alla tyckte att jag sög.

Mkay, sen när jag skulle åka hem fick jag reda på att två Monsterälskare har blivit ett par...då började jag och Noodels gråta.

Sen när jag kom hem grät jag för...Busselulle, flera tvserier, nått på retardnet, idol och några filmer och flera delar av Scrubs...Frågan är...är jag psysiskt instabil, eller bara trött efter förkylningen.?

"Det är vad jag tycker, men det är ju bara min personliga åsikt"...

Jag är schitzophren (jag skulle bli VÄLDIGT förvånad om jag nånsin kommer kunna stava det där rätt, hoppas bara att ni förstår vad jag menar). Nyss när jag skulle gå från datorn och göra mig en kopp te fångade reklamen om en ny systemkamera som kan filma fångade mitt öga. De sa att en bild säger mer än tusen ord, men att en film berättar hela historien. Då började jag prata med mig själv, som jag brukar när ingen lyssnar på mig, om att jag ändå tycker att en bild är bättre för då får publiken se sin egna sanning, för det finns inte bara en sanning. När jag väl kom till köket så kom mitt snitchiga avslut: Det är vad jag tycker, men det är ju bara min personliga åsikt.

Smart när hjärnan är utbytt till slime.!

Jag är sjuk.


HAHAHAHA.!!!

Skitdag, värre än...då

Jahaja, jag har varit JÄTTEMODIG och vad får jag för det? Jo Mellon är inte på skolan, Busselulle är inte på skolan och Koffe var inte inne på msn så att jag kunde säga hur duktig jag var igår. Och jag har varit avskräckt att enns gå nära 8A:s klassrum, så att nu tror alla i 8A att jag dissar dom.! FELÅT MONSTERÄLSKARE.!!! Jag har det bara VÄLDIGT jobbigt just nu.

Today.

Låten som jag skrivit nyligast ger mig en trygghet, jag känner mig lugnare av min egen röst. Låter helt sjukt men så är det. Idag gav den mig speciell styrka till att våga göra det (inlägget Torsdagar förklarar nog mer). And so I did. Jag är SJUKT dumihuvvet och störd, men jag gjorde det.!!!Den du Koffe, nu borde jag få en pepparkaka.♥

Lägernissar

Jag, Mellon, Chocochip och Noodels är på läger i Sunderbyn. Vi har delat hemlisar, vi är sööööööööta.

(Mellon och Chocokex har blivit ett par ^^,)♥

Vardagsljus

"Tack för att du är en bra människa"Se så fina saker mina älskade kompisar skriver till mig, just detta fick jag av Chocokex.

Torsdagar...

Jahaja, igår skulle jag berättat för Busselulle hur jag känner för honom. Men igår var inte det ämnat att ske. Ty Busselulle stannade hemma från skolan på grund av sjukdom. Undertecknad vart inte alls glad ty jag fick inte reda på det förrän på lunchen och då hade jag gått omkring och nervösat mig över det där hela dan så att jag inte kunde äta nått alls.

Senare den dan skulle det vara konsert. det gick bra. Och min frukost/lunch/middag bestog av en kycklingbaguette och en fanta exoticthrill. :p Nåja, nu ska jag nervösa mig inför måndag istället eftersom att jag har lovat Koffe att säge det till Busselulle då ist.

Reklam.

Jag skäms inte över att göra lite reklam, det hjälper nog inte alls för de enda som läser min blogg är jag och mina katter, men för att själv komma ihåg hur sjukt roliga mina syskon är så gör jag reklam för Ishav.blogg.se och hostmorker.blogg.se. Två sjukt roliga och bra människor. Tuffa så det förslår men mjukisar innerst inne.

Älskar er.!♥

Jahaja.

Nu måste jag göra det. Imorgon berättar jag för Busselulle att jag är kär i honom.♥
PANIK.!

Helt sjukt äcklig dag.

Idag suger. Imorgon blir det nog bättre.

Gingerbread, Polkkapig och VanillaCream i full action.!

"Ja.! Nu får vi träna runkmuskeln."
♦"Haha, runkmuskeln.""Nu sprutar det vitt litte överallt.!"
"Neeej, jag får det i håret.!"♣Det är Gingerbread, Polkkapig och VanillaCream i full action det.! ♥

Mer jul.!

Julen är här

Nu hänger det stjärnor i  fönstrerna, julljusstakarna står i alla klassrum och coola människor går omkring med tomteluvor. Nu är det jul i alla skolor.!

Jag är kär, i Busselulle och i julen. Så just nu flaggar jag för tomteluvor, glitter, lucialinnen, julstjärnor och allt vad julen innebär.!Ska bara säga...

...att jag är jättekär och det är jobbigt, underbart och härligt.♥

RSS 2.0